Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

ΑΕΚ: ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΕΛ

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στις επάλξεις και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την εντός έδρας αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου (19:00) απέναντι στη ΑΕΛ, για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ.

Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, που πέρασε τις προηγούμενες τρεις ημέρες στη Μαγιόρκα μαζί με την οικογένειά του, δεν έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς Δέλλα, Λυμπερόπουλο (Εθνική Ελλάδας), Μάχο (εθνική Αυστρίας), Τόζερ (εθνική Ουγγαρίας), Χετεμάι (εθνική Ελπίδων Φινλανδίας), Κονέ, Παπασταθόπουλο και Πλιάτσικα (Εθνική Ελπίδων Ελλάδας).

Οι πέντε πρώτοι αναμένεται να επιστρέψουν στη βάση τους την Πέμπτη, πράγμα που σημαίνει πως θα προπονηθούν κανονικά μόνο για μία ημέρα, την Παρασκευή. Οι Κονέ, Παπασταθόπουλος και Πλιάτσικας θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Τετάρτη, αφού θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις της ΑΕΚ μία ημέρα νωρίτερα.

Οι Μιχάλης Παυλής και Νίκος Μπαρμπούδης ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις με την Εθνική Νέων και είναι από σήμερα στη διάθεση του προπονητή τους. Αμφότεροι έπαιξαν στη φιλική ήττα με 4-0 από τη Λάρισα (σε όλη τη διάρκεια ο Μπαρμπούδης, για 80 λεπτά ο Παυλής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: