Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007

ΠHΛΑΔΑΚΗΣ: "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ"

Ο Κώστας Πηλαδάκης μίλησε σήμερα στο ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ FM 90.1 της Λάρισας, αναφορικά με το θέμα της παραίτησής του από την αντιπροεδρία της Σούπερ Λίγκας. Πάμε να δούμε τα κυριότερα σημεία που αναφέρθηκε.

«Μπήκα στη Σούπερ Λίγκα όχι για να βοηθήσω την ΑΕΛ, αλλά για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και την πρόοδο αυτού του φορέα. Αυτός ήταν ο πρωταρχικός στόχος. Από τη στιγμή που έβλεπα ότι ορισμένα πράγματα δεν άλλαζαν, αναγκάστηκα να παραιτηθώ από την αντιπροεδρία. Ήταν το μόνο που μπορούσα να κάνω, για να δείξω δυσαρέσκεια για ότι γίνονταν.

Έχω καταλάβει ότι πολλοί πρόεδροι δεν κοιτούν να βοηθήσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά θέλουν να βοηθήσουν της ομάδες τους μέσα από τη Σούπερ Λίγκα. Μου αρέσει να υπάρχει δικαιοσύνη, διαφάνεια και έτσι θα συνεχίσουμε στην ΑΕΛ. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος στον κόσμο. Ό,τι έγινε στο Περιστέρι, με οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση. Πηγαίνοντας στην Αγγλία, μου μίλησε ο πρόεδρος της Μπλάκμπερν, όπως και άλλοι για ό,τι είχε γίνει. Κανείς δεν το πίστευε. Είχαν σαστίσει με αυτά που είδαν στην τηλεόραση.

Αν δω ότι η ομάδα μου θα ευνοηθεί σε ορισμένα ματς από τη διαιτησία, θα βγω και θα πω.Από τη στιγμή που ο κ. Μπίκας έγινε εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκα και είχε την εμπιστοσύνη όλων μας, θεωρούσα ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Είδαμε ότι δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη. Θα πορευτούμε μόνοι μας από εδώ και πέρα.

Σχετικά με το νέο γήπεδο, ο κ. Ιωαννίδης δεν έχει πάρει ακόμα τις αρμοδιότητες για να πάρει αποφάσεις για το νέο γήπεδο. Είμαστε σε θέση αναμονής και έχουμε αισιοδοξία. Περιμένουμε τις αποφάσεις της Κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια: