Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ: "ΘΕΛΕΙ ΠΑΘΟΣ"

Αποτέλεσε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ και με την υπογραφή του συμβολαίου του δόθηκε ένα τέλος στο φετινό σήριαλ της επιθετικής ενίσχυσης των "βυσσινί". Ο λόγος για τον Ιβοριανό επιθετικό Ιμπραϊμα Μπακαγιόκο που ρωτήθηκε τόσο για τις πρώτες εντυπώσεις του από τη Λάρισα, όσο και για την ιστορική ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μπλακμπερν, 19 χρόνια μετά.

"Είμαι πολύ ευχαριστημένος εδώ" ήταν τα πρώτα λόγια του έγχρωμου επιθετικού για να συνεχίσει "το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό κι αυτό με βοηθά να προσαρμοστώ. Πριν υπογράψω γνώριζα κάποια πράγματα για την ομάδα και την πόλη αλλά τώρα που ζω καθημερινά είναι τελείως διαφορετικά".

Εκτενής ήταν και η αναφορά του για την αναμέτρηση με την Μπλάκμπερν, δηλώνοντας πανέτοιμος: "Είμαι προετοιμασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά για την αναμέτρηση με την Μπλακμπερν και θέλω να δείξω τον καλύτερο ευατό μου" τόνισε, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον παράγοντα πάθος: "Πρέπει να μην δείξουμε αδύναμοι σε σχέση με αυτούς. Θα τα δώσουμε όλα μέσα στο γήπεδο ώστε να καταφέρουμε κάτι καλό στον πρώτο αγώνα. Κλειδί είναι το πάθος. Αν δώσουμε το 100%, μόνο τότε θα μπορέσουμε να καταφέρουμε κάτι πραγματικά καλό".

Μάλιστα άφησε να εννοηθεί πως η ΑΕΛ έχει ελπίδες πρόκρισης κάνοντας λόγο για το δεύτερο παιχνίδι. Πιο χαρακτηριστικά, "το θέμα είναι να ταξιδέψουμε εκεί για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε κάτι. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα".

Φυσικά ο επιθετικός της ΑΕΛ είχε να θυμηθεί πολλά και από την παρουσία του στο νησί, όταν αγωνίστηκε αντίπαλος της Μπλάκμπερν φορώντας την φανέλα της Έβερτον:
"Σαν παίκτης της Έβερτον έπαιξα αντίπαλος της Μπλακμπερν και έβαλα δυο γκολ σε νικηφόρο για την ομάδα μου παιχνίδι. Γιατί να μην κάνω το ίδιο και τώρα;

Πηγή: the "match"

Δεν υπάρχουν σχόλια: