Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

AΛΩΒΗΤΗ Η ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Η εξαιρετική πορεία της Μπλάκμπερν στην φετινή Premiership συνεχίστηκε παρότι τα «ρόδα» είχαν δύσκολη αποστολή στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Η αντίπαλος της Λάρισας στο Uefa πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι και παρέμεινε αήττητη μετά από πέντε αγώνες στο πρωτάθλημα Αγγλίας.

Με τον Σεφτσένκο αντί του τραυματία Ντρογκμπά στην βασική ενδεκάδα για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν, η Τσέλσι πίεσε από την αρχή προκειμένου να πετύχει το γρήγορο γκολ που θα έδιωχνε το άγχος. Ο Φρίεντελ, όμως, είπε «όχι» σε δύο πολύ καλές ευκαιρίες του Ουκρανού επιθετικού και του Εσιέν κρατώντας ανέπαφη την εστία της Μπλάκμπερν. Τα «ρόδα» είχαν την πρώτη τους σπουδαία ευκαιρία με τον Πέντερσεν στο 41ο λεπτό, αλλά το σουτ του Νορβηγού έφυγε λίγο έξω από την εστία του Τσεχ.

Η Τσέλσι φωνάζει για την φάση του 57ου λεπτού, όταν ο Καλού σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε καθώς ο επόπτης υπέδειξε τον Ιβοριανό φορ σε θέση οφσάιντ. Ένα μακρινό σουτ του Σάβατζ βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσεχ, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν καλή ευκαιρία με τον Σεφτσένκο, ο οποίος σε σέντρα του Μαλουντά έπιασε την κεφαλιά, όμως δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ματς έληξε με οκτώ λεπτά καθυστέρηση, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά ο αμυντικός της Μπλάκμπερν, Κρίστοφερ Σάμπα σε σύγκρουση του με τον Σεφτσένκο.

Οι συνθέσεις:

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μπελέτι, Άλεξ, Τέρι, Α.Κόουλ (Μπεν Χαΐμ 88’), Ράιτ-Φίλιπς (Μαλουντά 57’), Σίντγουελ (Μίκελ 57’), Εσιέν, Τζ. Κόουλ, Καλού, Σεφτσένκο

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Φρίεντελ, Έμερτον, Σάμπα (Όιγιερ 90’), Νέλσεν, Γουόρνοκ, Μπέντελι, Σάβατζ, Νταν (Μοκοένα 81’), Πέντερσεν, Μακάρθι (Ρόμπερτς 68’), Σάντα Κρουζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: