Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: "ΠΡΩΤΑ Η ΤΣΕΛΣΙ"

Το σημερινό παιχνίδι (19:15 Supersport 1) στο Στάμφορντ Μπριτζ, με αντίπαλο την Τσέλσι του "πολύ" Ζοσέ Μουρίνιο είναι στο μυαλό των ανθρώπων της Μπλάκμπερν κι αυτό φαίνεται από τις συνεχείς αναφορές στο επίσημο σαιτ της ομάδας, εκεί που γίνεται αναφορά για την σημαντικότητα του παιχνιδιού και κυρίως για την θέληση των "Ρόβερς" να κάνουν την έκπληξη και να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα παραμένοντας αήττητοι για 15ό συνεχή αγώνα.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας Μαρκ Χιούζ δήλωσε προβληματισμένος από την απουσία πολλών βασικών παικτών που αγωνίζονταν με τις εθνικές ομάδες τους και δεν συμμετείχαν στις προπονήσεις της ομάδας. Με μια μόνο ολοκληρωμένη προπόνηση το απόγευμα της Παρασκευής ήταν πολύ δύσκολο να προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα γι' αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και κατέληξε λέγοντας: "οι παραδόσεις είναι για να σπάνε".

Οι ιθύνοντες της Μπλάκμπερν αφήνουν να εννοηθεί ότι με το πρώτο παιχνίδι της ομάδας τους στο Πανθεσσαλικό απέναντι στην ΑΕΛ θα ασχοληθούν αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού με την Τσέλσι. Η άφιξη των Άγγλων στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/09 και την ίδια θα μέρα θα προπονηθούν για πρώτη και τελευταία φορά στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον επόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: