Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....

Με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των προκριματικών για το Euro 2008, ο Γιώργος Δώνης «έκλεισε» φιλικό αγώνα με την Εθνική Νέων την Κυριακή (14/10, 19:30) στο «Αλκαζάρ, προκειμένου να διατηρήσει τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους εν όψει της επανέναρξης.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές και θα είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία γι’ αυτόν να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε, το πρόγραμμα που ακολουθεί για τους «βυσσινί» μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς θα έχουν την προσοχή τους σε... διπλό ταμπλό. Τόσο στις εγχώριες, όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις!..

Ο Γιώργος Δώνης επέλεξε για τον αυριανό αγώνα 15 ποδοσφαιριστές, στους οποίους περιλαμβάνονται και δύο παίκτες από την ομάδα Νέων της ΑΕΛ, ο Θεόφιλος Ραχωβίτης και ο Αποστόλης Πολύζος. Η αποστολή της Λάρισας για το συγκεκριμένο παιχνίδι απαρτίζεται από τους: Χριστόπουλος, Μακρής, Ραχωβίτης, Πολύζος, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Βενέτης, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Βεργώνης, Μπαχράμης, Μουνιόθ, Κόζλεϊ, Μάγγος και Πούτας.

Να επισημάνουμε ότι για τον αυριανό αγώνα δεν ισχύουν οι κάρτες διαρκείας (αφού διοργανώτρια του φιλικού αγώνα είναι η ΕΠΣΛ κι όχι η ΠΑΕ ΑΕΛ), ενώ οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1 και 5: 10 ευρώ
Θύρα 2, 3,4: 20 ευρώ
Θύρα 10: 15 ευρώ.

Οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:00 και τα εισιτήρια θα πωλούνται ως εξής:

- Από το ταμεία της θύρας 1 για τις θύρες 1,2,3,4.
- Από το ταμείο της θύρα 10 για την θύρα 10.
- Από το κεντρικό ταμείο δίπλα από την μπουτίκ (στο γήπεδο) για όλες τις θύρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: