Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007

ΜΙΣΙΜΟΒΙΤΣ: "ΙΚΑΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ...'

Οι αντίπαλοι της ΑΕΛ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ έχουν αναγνώσει λεπτομερώς το μήνυμα του αποκλεισμού της Μπλάκμπερν και η ΑΕΛ δυστυχώς δεν θα υποτιμηθεί στην φάση των ομίλων.

Ενδεικτικά τα λεγόμενα του Βόσνιου Ζβέζνταν Μισίμοβιτς της Νυρεμβέργης (...θα βρεθεί απόψε το βράδυ αντίπαλος της Εθνικής μας ομάδας), που θεωρεί ότι η ΑΕΛ είναι ικανή να κάνει ζημιές στον όμιλό τους.

Όπως επισημαίνει το "δεκάρι" της Εθνικής Βοσνίας κι ένας εκ των ακρογωνιαίων λίθων μαζί με τον Φάνη Γκέκα της περσινής σωτηρίας της Μπόχουμ στην Μπουντεσλίγκα "σε αυτόν τον όμιλο όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους... Ακόμη και η ΑΕλ από την στιγμή που νίκησε την Μπλάκμπερν. Πέταξε έξω έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο Από κει και πέρα η Ζενίτ είναι πολύ καλή ομάδα και πρωτοπόρος στη Ρωσία. Η Αλκμάαρ παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μεταξύ των κορυφαίων ολλανδικών ομάδων τα τελευταία χρόνια και η Έβερτον είναι ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ...".

Σε ό,τι αφορά την ΑΕΛ: "το μόνο που γνωρίζω είναι ότι κάποτε έπαιζε εκεί ο Φάνης (σ.σ. Ο Γκέκας από το 1998 έως το 2001 σε επίπεδο Β' Εθνικής). Δεν ξέρω κάποιον παίκτη από το τωρινό ρόστερ. Πάντως, είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για το ματς με την ΑΕΛ που είναι το τελευταίο στον όμιλο τον Δεκέμβριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: