Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

"ΠΕΤΑΕΙ" ΠΛΗΡΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Με τους Νταμπίζα, Κώτσιο και Αλεξάνδρου θα αναχωρήσει για την Αγγλία το πρωί της Τετάρτης η αποστολή της ΑΕΛ, η οποία αποτελείται από 26 (!) συνολικά ποδοσφαιριστές. Η πτήση τσάρτερ αναχωρεί από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου Βόλου στις 10.00 το πρωί.

Η αποστολή: Κοτσόλης, Κηπουρός, Χριστόπουλος, Νταμπίζας, Κώτσιος, Βενέτης, Φέρστερ, Γκαλίτσιος, Βενετίδης, Κατσιαρός, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Γκίκας, Φωτάκης, Μπαχράμης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Βεργώνης, Ιγκλέσιας, Λαμπρόπουλος, Καλαντζής, Κλέιτον, Πάρα, Μουνιόθ, Κόζλεϊ, Μπακαγιόκο.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του αγώνα με την Έβερτον, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θα προπονηθούν αύριο στις 21.00 στο «Γκούντισον Παρκ», ενώ μισή ώρα νωρίτερα ο Γιώργος Δώνης θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής της Έβερτον, Ντέιβιντ Μόγες θα μιλήσει στους δημοσιογράφους στις 18.00.

Οι φίλοι της ΑΕΛ που θα βρεθούν στο πλευρό της ομάδας για να ενισχύσουν την προσπάθειά της, θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από την εξέδρα “Bullens Road Stand” του γηπέδου. Έξω από τη συγκεκριμένη θύρα θα λειτουργεί εκδοτήριο τη μέρα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: