Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

ΛΥΡΑΚΗΣ: "ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ"

Με αφορμή τα παράπονα της Λάρισας για τη διαιτησία του Κασναφέρη αλλά και τις φήμες περί αποχώρησης του Κώστα Πηλαδάκη από το «τιμόνι» της ΑΕΛ ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Λυράκης μίλησε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» με σκληρά λόγια για την ελληνική διαιτησία.

Αναλυτικά:

"Εμείς περισσεύουμε από το... παραμάγαζο, η αδικία στην διαιτησία δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλά από πέρυσι. Γίνεται ένα... αλισβερίσι στο οποίο εμείς δεν θέλουμε να πάρουμε μέρος", ήταν το πρώτο σχόλιο του κ. Λυράκη.

Όσον αφορά τους διαιτητές είπε: "Υπάρχει μία "ομηρία" των διαιτητών, κάποιοι άνθρωποι είναι λίγοι ψυχολογικά για να αντιμετωπίσουν έναν αγώνα που έχει φαβορί και αουτσάιντερ.

Το σύστημα λειτουργεί εις βάρος της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης και βρίσκεται μέσα στους διαιτητές. Κάποιοι μπορεί να αφήσουν υπόνοια λέγοντας ότι είναι φίλοι του τάδε και να επηρεάσουν τους διαιτητές".

Σχετικά με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κώστα Πηλαδάκη, τόνισε: "Ο κ. Πηλαδάκης δεν θα σταματήσει να ασχολείται με την Λάρισα, ίσως σταματήσει να ασχολείται με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δεν θέλουμε να γίνουμε όμηροι κάποιου... επιβήτορα που θέλει να κρατάει χαμηλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πανηγυρίζουμε μεσοβδόμαδα και ερχόμαστε το Σαββατοκύριακο και βλέπουμε τα τραγικά με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πάμε καλά ως ελληνικό ποδόσφαιρο από το 2004 και δεν μπορεί αυτό να υποστηριχθεί από αυτή την αστειότητα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: