Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

ΚΑΕ ΑΕΛ: "ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΚΙΣ"

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ για το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου εντός έδρας το ερχόμενο Σάββατο και με τον Κώστα Πιλαφίδη να αντιμετωπίζει κάποια μικροπροβλήματα που δεν εμπνέουν ανησυχία. Ο Μπιλ Κις είχε κάποιες μικροενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε χθες, ενώ αναμένεται να προφυλαχθεί και την Τρίτη για να μπορέσει να επιστρέψει την Τετάρτη κανονικά στις προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του

Εξάλλου, ο Μλάντεν Σόσκιτς, ο νεαρός παίκτης της ΑΕΛ σχολιάζει το ξεκίνημα της «βυσσινί» ομάδας στο πρωτάθλημα, δηλώνοντας: «Νομίζω πως το πιο σημαντικό, εκτός της νίκης φυσικά, στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Ολύμπια, ήταν ότι η ομάδα στάθηκε ψύχραιμη και μπόρεσε να αντεπεξέλθει στην δύσκολη κατάσταση όταν απειλήθηκε και ο αντίπαλος γύρισε το ματς, Αυτό θα μας φανεί χρήσιμο και στην συνέχεια. Ήταν πάντως ένα σκληρό ματς και δείξαμε δύναμη ότι μπορούμε δηλαδή να κερδίζουμε και τέτοια ματς».

Σε ότι αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, το ερχόμενο Σάββατο, ο νεαρός Σέρβος τονίζει: «Προσωπικά δεν γνωρίζω πολλά γι' αυτή την ομάδα αλλά θα δουλέψουμε με τον προπονητή μας για να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και σ' αυτό το ματς. Είναι εντός έδρας και χρειάζεται να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, καθώς δεν θέλουμε να χάσουμε βαθμούς μέσα στην έδρα μας. Αν τα κάνουμε όλα βάσει πλάνου, τότε όλα θα πάνε καλά».

Κάνοντας ένα σχόλιο για το πρωτάθλημα, ο Σόσκιτς σημείωσε: «Θεωρώ ότι οι τρεις - τέσσερις πολύ δυνατές ομάδες δεν θα αγγίζονται, καθώς είναι δύσκολο να τις κερδίσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα παλέψουμε και αυτά τα ματς κάνοντας το καθήκον μας. Οι υπόλοιπες ομάδες είναι όλες στα μέτρα μας και θεωρώ ότι μπορούμε να πάμε καλά αν αποδώσουμε βάσει των δυνατοτήτων μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια: