Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ

Την αλλαγή της έδρας της διεξαγωγής του Σούπερ Καπ ανάμεσα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό και την κυπελλούχο Λάρισας, αποφάσισε η ΕΠΟ. Όπως ανακοινώθηκε, ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη και όχι στο ΟΑΚΑ, έπειτα από αίτημα της ΕΛ.ΑΣ.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία επικαλέστηκε αδυναμία επαρκούς αστυνόμευσης των χώρων του ΟΑΚΑ, καθώς τη μέρα (31/10) της διεξαγωγής του Σούπερ Καπ, είναι προγραμματισμένος αγώνας της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού για την Ευρωλίγκα. Η ΕΠΟ αντιπρότεινε να αλλάξει η ώρα έναρξης του αγώνας και από τις 20:00 να γίνει στις 17:45, όμως, η ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε αρνητική.

Έτσι, η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πρότεινε στις δυο ομάδες να αποφασίσουν από για το γήπεδο της αναμέτρησης, εντός του λεκανοπεδίου της Αττικής. Ολυμπιακός και Λάρισα συμφώνησαν να γίνει ο τελικός στο Καραϊσκάκη και η ΕΠΟ δέχθηκε την πρότασή τους.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει τελικά στις 20:00, ενώ διαιτητές ορίστηκαν από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Κύπρου, οι Κώστας Καπιτανής (διαιτητής), Φρίξος Πέτρου και Αθηνόδωρος Ιωάννου (βοηθοί), σε εφαρμογή της συμφωνίας μεταξύ Ε.Π.Ο. και Κ.Ο.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια: