Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ..."

Στο περιθώριο της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Δώνης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον επικείμενο (Κυριακή) εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή.

«Αύριο (σ.σ.: σήμερα) θα δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες. Θα πάμε, όμως, στο Καυτανζόγλειο με μοναδικό στόχο ένα καλό αποτέλεσμα που για εμάς είναι μόνο η νίκη. Μετά περιμένουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος (σ.σ.: για δύο εβδομάδες), ώστε να δουλέψουμε και να παρουσιάσουμε ένα νέο πρόσωπο» τόνισε ο Δώνης, ο οποίος ερωτώμενος για τον εάν ήταν προτιμότερο η ΑΕΛ να παίζει περισσότερο αμυντικά και να στοχεύει μόνο στο αποτέλεσμα, τόνισε: «Εχω κατηγορηθεί για αυτό. Αλλά ό,τι είδα σήμερα, με έκανε να χαίρομαι και σίγουρα είναι πιο σημαντικό από το να παίζεις μόνο για το αποτέλεσμα. Βέβαια από το αποτέλεσμα κρίνεσαι, αλλά αν δουλεύεις δεν υπάρχει περίπτωση να μη δικαιωθείς και εμείς δουλεύουμε».

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με την απόδοση του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο και για το γεγονός πως στα τελευταία παιχνίδια έχει χαρακτηριστεί μοιραίος παίκτης, αναφέρθηκε γενικότερα τονίζοντας πως... «η συμπεριφορά ενός παίκτη επηρεάζει συνολικά την ομάδα, είτε αρνητικά είτε θετικά. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε ώστε να βελτιωθεί ο ποδοσφαιριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: