Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Η ΚΑΕ ΑΕΛ ΠΗΓΕ... ΣΧΟΛΕΙΟ

Επίσκεψη στα Γυμνάσια και Λύκεια 1ο και 4ο πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής αντιπροσωπεία παικτών ( Μάρκος Κολώκας, Βασίλης Αγγελακόπουλος, Ντέιβιντ Τιγκ, Μπιλ Κις), τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης της ΑΕΛ ΓΣ.

Οι «βυσσινί» που έτυχαν ιδιαίτερης καλής υποδοχής από τους μαθητές-τριες των σχολείων, είχαν την ευκαιρία να μοιράσουν εισιτήρια για τον αυριανό σημαντικό αγώνα που θα λάβει χώρα στο κλειστό της Νεάπολης (5 μ.μ.) με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών και μάλιστα οι μαθητές ενθουσιάστηκαν και έδωσαν «ραντεβού» με την ομάδα στο γήπεδο.

Ταυτόχρονα οι παίκτες της ΑΕΛ μοίρασαν εκτός από εισιτήρια και αυτόγραφα, φυλλάδια της Εθελοντικής Οργάνωσης Αειφορίας Περιβάλλοντος «Ιάσων» στο πλαίσιο της συνεργασίας της Οργάνωσης με την ομάδα μας. Έτσι οι «βυσσινί» που είναι πολύ ευαισθητοποιημένοι σε σημαντικά θέματα, έστειλαν το μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος στους μαθητές οι οποίοι έδειξαν να ανταποκρίνονται.

Μάλιστα επί του θέματος έκανε ένα σχόλιο ο Αμερικανός Ντέιβιντ Τιγκ: «Είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμε το περιβάλλον καθαρό και φυσικά να μην πετάμε σκουπίδια. Επίσης θα πρέπει όλοι μας να μάθουμε να κάνουμε ανακύκλωση διότι είναι πολύ σημαντικό, έτσι ώστε να ζήσουμε σε έναν καλύτερο κόσμο και σε ένα καλύτερο περιβάλλον».

Τέλος, ο νεαρός Αμερικανός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι οι μαθητές υποδέχθηκαν την ομάδα με θέρμη και τους κάλεσε στο γήπεδο για να ενισχύσουν την ΑΕΛ, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει πως είναι μια ευκαιρία για να έρθει η νεολαία πιο κοντά στον αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: