Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ

Κυριακίδης: «Καθοριστική η ευκαιρία του 70»

Στην ευκαιρία του Ιμπραχίμα Μπακαγιόκο στο 70 της χθεσινής αναμέτρησης στάθηκε ο Ηλίας Κυριακίδης μετά το χθεσινό ματς. Βεβαίως ο μέσος της ΑΕΛ τόνισε ότι οι οπαδοί της Λάρισας πρέπει να είναι υπερήφανοι για την ομάδα τους...

«Όποιος Ελληνας φίλαθλος αγαπάει το ποδόσφαιρο, πρέπει να είναι υπερήφανος από την εικόνα που έδειξε η ΑΕΛ σήμερα (σ.σ.: χθες). Η ευκαιρία που χάθηκε στο 70 και ενώ το σκορ ήταν στο 2-1, ήταν καθοριστική για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε» ήταν τα λόγια του Κυριακίδη, ο οποίος όμως έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, επισημαίνοντας ότι η χθεσινή εμφάνιση θα βοηθήσει ψυχολογικά τους Λαρισινούς: «Η εμφάνιση αυτή μάς αλλάζει την ψυχολογία, αλλά πρέπει και από μόνοι μας να είμαστε μια γροθιά για να φέρουμε την ομάδα πάλι στο δρόμο των επιτυχιών».

Φωτάκης: «H καλύτερη εμφάνισή μας»

Για την καλύτερη εμφάνιση της AEΛ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και για περίπου 25' έκανε λόγο ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος της Λάρισας, Γιώργος Φωτάκης. «Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μια πανίσχυρη ομάδα και στο β' μέρος κάναμε την καλύτερη εμφάνισή μας. Eιδικά μέχρι το 70', που βάλαμε δύο γκολ και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες και για άλλα τέρματα. Στο ποδόσφαιρο αυτά συμβαίνουν, πρέπει να έχεις και τύχη για να πάρεις το αποτέλεσμα. Πάντως, αυτή η εμφάνιση θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια» ήταν τα λόγια του μέσου της AEΛ.

Λαμπρόπουλος: Καλύτερα να έμενε το 0-1

Από την πλευρά του ο Aνδρέας Λαμπρόπουλος έκανε λόγο περί ατυχίας, τονίζοντας: «Kαταφέραμε να κοντράρουμε μία ισχυρή ομάδα, αλλά ήμασταν άτυχοι, αφού είχαμε την ευκαιρία να την κερδίσουμε. Eτσι όπως ήρθε το αποτέλεσμα, καλύτερα θα ήταν να έμενε το 0-1! H εμφάνισή μας ήταν πολύ καλή και, αν κάνουμε ανάλογες εμφανίσεις στο μέλλον, θα βρούμε το δρόμο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: