Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΛΙΓΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Mπορεί να μην ήταν όσοι θα περίμεναν οι άνθρωποι της Λάρισας εξαιτίας της κρι- σιμότητας του χθεσινού αγώνα, όμως το σίγουρο είναι ότι οι περίπου 6.000 φίλοι των «βυσσινί» που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο χθες το απόγευμα ήταν άκρως εκδηλωτικοί. Oι φίλοι της AEΛ δεν σταμάτησαν, να επευφημούν τους παίκτες του Γιώργου Δώνη και να φωνάζουν συνθήματα, έχοντας ως όνειρό τους την αναβίωση ημερών του 1988, όταν οι «βυσσινί» κατα- κτούσαν το πρωτάθλημα!

Περιττό βεβαίως να αναφέρουμε ότι στα δύο γκολ της AEΛ επικράτησε χαμός στην κερκίδα, που πήρε «φωτιά» με την ανατροπή του σκηνικού του ημιχρόνου. Περίπου στο 30' ο κόσμος αποδοκίμασε τους παίκτες της Zενίτ, επειδή δεν τήρη- σαν το fair play, με τον Mπακαγιόκο να είναι πεσμένος στο έδαφος, πλην όμως πλέον είναι στη διακριτική ευχέρεια του διαιτητή αν θα σταματήσει τον αγώνα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Mπορεί η ΑΕΛ να έπαιζε χθες στο Πανθεσσαλικό και όχι στο Aλκαζάρ, όμως οι «βυσσινί» ένιωσαν σαν στο σπίτι τους πριν από το ματς, όταν από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακουγόταν ο ύμνος της AEΛ. Eπίσης, ο κόσμος αποθέωσε τους παίκτες του Γιώργου Δώνη όταν βγήκαν για προθέρμανση, καθώς και όταν τα μεγάφωνα έλεγαν ένα ένα τα ονόματά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: