Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... Ο ΓΗΡΑΙΟΣ

Το αποτέλεσμα με τη Ζενίτ μπορεί να ήταν αρνητικό, ωστόσο ο Γιώργος Δώνης μιλώντας στους παίκτες του στην προπόνηση της Παρασκευής τόνισε πως το εν λόγω ματς πρέπει να ξεχαστεί «Από το παιχνίδι με τη Ζενίτ θα πρέπει να κρατήσουμε μόνο τα καλά. Στο μυαλό μας θα πρέπει να βρίσκετε μόνο ο Ηρακλής. Θέλω να μην πτοείστε και να έχετε ψηλά το κεφάλι. Αν πιστέψετε στις δυνατότητες θα έρθουν και τα αποτελέσματα».

Ο Ιμπραίμα Μπακαγιόκο τα είχε με την τύχη του και τις ευκαιρίες που δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ. Πάντως ο επιθετικός της ΑΕΛ, τόνιζε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και πως η ομάδα του μπορεί να πάρει την πρόκριση στους «32».

Από εκεί και πέρα, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν την Πέμπτη, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε πολύ δυνατούς ρυθμούς. Για το Σάββατο, έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση και μετά το πέρας αυτής θα ανακοινωθεί και η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, ο Γιώργος Δώνης αναμένεται να μην κάνει αλλαγές στο αρχικό σύστημα των «βυσσινί» σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στη Ζενίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: