Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

ΑΦΗΝΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Η ΑΕΛ καλείται να ξεχάσει την ήττα από την Ζενίτ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αφού το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη, δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα ρυθμό. Μπροστά του, βρίσκεται ο ανεβασμένος Ηρακλής, τον οποίο αντιμετωπίζουν οι Θεσσαλοί στο Καυταντζόγλειο.

Ετσι, η Ευρώπη μπορεί να περιμένει μέχρι την επόμενη αναμέτρηση (29/11 με την Άλκμααρ), τότε που οι «βυσσινί» θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν όσες πιθανότητες πρόκρισης τους έχουν απομείνει (και αυτές τις «οφείλουν» στην Εβερτον που κέρδισε στη Γερμανία την Νυρεμβέργη).

Ο Δώνης, προβληματίζεται από τα «σκαμπανεβάσματα» που παρουσιάζει η ομάδα του κατά την διάρκεια των αγώνων της, κάτι που συνέβη και κόντρα στην Ζενίτ. Και αν το χρονικό διάστημα (46΄-70΄) που οι γηπεδούχοι γύρισαν το αποτέλεσμα έφερε χαμόγελα και «υποχρέωσε» το νεαρό προπονητή να μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του, το υπόλοιπο τον «πονοκεφάλιασε». Το κλίμα που επικρατούσε στα αποδυτήρια της Λάρισας ήταν... βουβό, καθώς ήταν πεπεισμένοι για την νίκη που θα τους βοηθούσε στον ψυχολογικό τομέα ενόψει της αναμέτρησης με τον «γηραιό» στη Θεσσαλονίκη.

Όσον αφορά στους φιλοξενούμενους, είχαν μια καλή κουβέντα για τους «βυσσινί», όπως για παράδειγμα ο Καμίλ Τσοντοφάλσκι που στάθηκε στις ικανότητες του Μπακαγιόκο. Ο τερματοφύλακας της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, δήλωσε: «Πρόκειται για πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή και αυτό φάνηκε από το γεγονός πως δεν καταφέραμε να τον περιορίσουμε. Κατηγορούμε τους εαυτούς μας που επιτρέψαμε στη Λάρισα να προηγηθεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια: