Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΥΡΙΕ ΣΠΑΝΕ

Ελλάδα είναι, ό,τι θέλουν λένε…

Ο Λουτσιάνο λέει ότι ο Σίριο ακούμπησε την μπάλα. Προφανώς, θεωρεί ότι όλοι είμαστε τυφλοί και μόνο αυτός βλέπει. Ο Κορακάκης λέει ότι είναι κομπίνα δουλεμένη στις προπονήσεις. Προφανώς, δηλαδή, στο οικογενειακό διπλό στις προπονήσεις του Ατρόμητου, έτσι εκτελούνται τα φάουλ. Επειδή καταντάει αστείο να προσπαθούν οι Λουτσιάνο και Κορακάκης να πείσουν ότι το γκολ είναι κανονικό, θα πρέπει να καταλάβουν ότι «έκλεψαν» την Λάρισα. Κι αν το παραδεχθούν, δε θα έχει κανείς να τους πει τίποτα.

Όλη η Ελλάδα το είδε, κύριε Σπανέ

Αν μη τι άλλο, ο κύριος Σπανός προκαλεί με τα όσα είπε. Πέρυσι διαμαρτυρόταν ούκ ολίγες φορές για την αντιμετώπιση που είχε η ομάδα του από την διαιτησία, σε σημείο που να ήταν… απογοητευμένος από το εγχείρημα της Super League. Φέτος, όμως, όλα είναι καλά και ωραία για τον ιδιοκτήτη του Ατρομήτου. Όλη η Ελλάδα είδε το σκανδαλώδες γκολ του Λουτσιάνο. Σε τι βλάπτει να έλεγε ο κύριος Σπανός ότι η ομάδα του ευνοήθηκε καταφανέστατα;

Μας απογοήτευσες Λούτσι!

Ο Λουτσιάνο όλα αυτά τα χρόνια είναι από τους πιο αγαπητούς παίκτες στην Ελλάδα, όχι μόνο επειδή πρόκειται για παικτούρα, που όπου κι αν πήγε, προσέφερε αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του, αλλά και τη θρησκευτικότητά του, την οποία επικαλείται συνεχώς. Θα περιμέναμε λοιπόν από έναν τέτοιο παίκτη να βγει και να πει στα ίσια τι έγινε στη φάση του περιβόητου γκολ και να μην χρησιμοποιεί φτηνές και ανυπόστατες δικαιολογίες. Έστω και με καθυστέρηση, Λούτσι, δείξε ότι οι πράξεις σου συμβαδίζουν με τα λόγια σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: