Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΔΩΝΗΣ: "ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΕΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ"

Την άποψη ότι οι πιθανότητες πρόκρισης κόντρα στην Μπλάκμπερν είναι μοιρασμένες, εξέφρασε μεταξύ άλλων στο μεσημεριανό δελτίο του SuperΣΠΟΡFM 94.6 ο προπονητής της Λάρισας, Γιώργος Δώνης, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι ανυπομονεί για τη ρεβάνς.

«Έχουμε ένα καλό σκορ για να υπερασπιστούμε. Πλέον, μετά το πρώτο παιχνίδι και το 2-0, θεωρώ ότι οι πιθανότητες πρόκρισης είναι 50-50. Φυσικά, γνωρίζουμε ότι θα δεχτούμε μεγάλη πίεση, αλλά για εμάς η πρόκληση είναι μεγάλη και θα αντλήσουμε δύναμη από αυτό. Δεν σας κρύβω ότι από την μέρα της κλήρωσης ανυπομονούσα για τον επαναληπτικό στην Αγγλία. Η παρουσία μου εκεί ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για μένα και μου έκανε καλό στη συνέχεια της καριέρας μου, αλλά και της ζωής μου».

Στη συνέχεια, ο Δώνης εξήγησε τη σημασία που έχει για την ομάδα του η συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Όλοι οι παίκτες μου περιμένουν πώς και πώς αυτό τον αγώνα. Δεν είναι άλλωστε καθημερινότητα για τη Λάρισα να δίνει τόσο σημαντικά παιχνίδια και αν τα καταφέρουμε κόντρα στην Μπλάκμπερν, θα δώσουμε άλλα τέσσερα τουλάχιστον ματς για τους ομίλους του UEFA. Ο καθένας μας έχει φτάσει τον εαυτό του στα όρια. Αυτό που θέλω εγώ, είναι όταν τελειώσει το παιχνίδι, να ξέρουμε ότι τα δώσαμε όλα, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε και ας είναι και αρνητικό το αποτέλεσμα».

Σε ό,τι αφορά τους στόχους της ΑΕΛ, ο νεαρός τεχνικός ανέφερε: «Εμείς καταφέραμε να επιστρέψουμε στην κατηγορία και μέσα σε δύο χρόνια φτάσαμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας και την έξοδό μας στην Ευρώπη. Πλέον, οι συνθήκες είναι όλο και καλύτερες και θέλουμε να καθιερωθούμε στις μεγάλες δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Παράλληλα, ο τεχνικός των «βυσσινί», αναφέρθηκε στους νέους παράγοντες που ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο, αναφέροντας ότι αυτό είναι θετικό: «Έχουν αλλάξει πάρα πολλά προς το καλύτερο με την είσοδο νέων επιχειρηματιών στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι οι νέοι άνθρωποι που μπήκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο έκαναν καλό. Ο φίλαθλος κόσμος, όμως, πρέπει να στηρίζει αυτές τις προσπάθειες αν θέλει να συνεχιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: