Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΜΑΚΚΑΡΘΙ: "ΕΧΕΙ ΑΒΑΝΤΑΖ Η ΑΕΛ"

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν μεγάλη έκπληξη διότι εμείς δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα για τον αντίπαλό μας. Η Λάρισα έχει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα" δήλωσε ο Μπένι ΜακΚάρθι

Ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα ο Μπένι ΜακΚάρθι, ο Νοτιοαφρικανός επιθετικός της Μπλάκμπερν μίλησε τα καλύτερα λόγια για τους «βυσσινί» τονίζοντας ότι η ρεβάνς θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη για την ομάδα του.

«Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα ήταν μεγάλη έκπληξη διότι εμείς δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα για τον αντίπαλό μας. Η Λάρισα έχει πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Θέλουμε οπωσδήποτε ένα γκολ στο πρώτο μισάωρο, θα προσπαθήσουμε πολύ, αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να βάλουμε τρία γκολ. Θα πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια πολύ καλή ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Όπως μας αιφνιδίασαν αυτοί και πέτυχαν δύο γκολ πολύ κοντά, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και εμείς.
Δεν νομίζω ότι έχουμε περιθώριο να παίξουμε αμυντικά. Αντίθετα, αυτή θα είναι η τακτική της Λάρισας και την καταλαβαίνω απόλυτα διότι θέλει να υπερασπιτεί το προβάδιμά της. Η Λάρισα μπορεί να μην έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά απέδειξε ότι είναι πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα. Η πρόκριση είναι θέμα θέλησης και επιθυμίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: