Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΟΙ "ΕΚΛΕΚΤΟΙ" ΓΙΑ ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ

Σχεδόν πλήρης θα ταξιδεύσει αύριο η αποστολή της Λάρισας για την Αγγλία, ενόψει της ρεβάνς με την Μπλάκμπερν,. Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε αποστολή με 25 ποδοσφαιριστές.

Τα ευχάριστα νέα για τον προπονητή των Θεσσαλών έρχονται από τον Ηλία Κώτσιο, ο οποίος τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και μάλιστα έχει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στο βασικό σχήμα. Απ’ την άλλη, ο Στέλιος Βενετίδης δεν τα κατάφερε και δε θα ταξιδέψει με τους υπόλοιπους. Εκτός έμειναν και οι νεαροί Μάγγος, Μακρής και ο τερματοφύλακας Χριστόπουλος.

Όλοι οι παίκτες της κυπελλούχου θα αναχωρήσουν με τσάρτερ από το αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου. Την αποστολή των βυσσινί αποτελούν οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Κατσιαρός, Φέρστερ, Νταμπίζας, Γκαλίτσιος, Κυριακίδης, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου, Κλέιτον, Μπακαγιόκο, Κόζλεϊ, Κώτσιος, Καλαντζής, Βεργώνης, Μπαχράμης, Γκίκας, Βενέτης, Πάρα, Μπουκουβάλας, Λαμπρόπουλος, Μουνιόθ, Ιγκλέσιας και Πούτας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το τσάρτερ της ΑΕΛ θα προσγειωθεί στο Μάντσεστερ και από εκεί η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Μπλάκμπερν.

Στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) ο Γιώργος Δώνης θα παραθέσει τη συνέντευξη Τύπου στο "Media Theatre" του «Ίγουντ Παρκ», για να προπονηθεί εν συνεχεία η ΑΕΛ ακριβώς την ώρα του αγώνα της Πέμπτης (22.00).

Δεν υπάρχουν σχόλια: