Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΣΤΑ "ΒΥΣΣΙΝΙ" ΤΟ ΕWOOD PARK

Έντονο προβλέπεται να είναι το βυσσινί χρώμα στις εξέδρες του «Ιγουντ Παρκ», καθώς εκτιμάται ότι θα παρακολουθήσουν διά ζώσης την αναμέτρηση τουλάχιστον 2.000 φίλοι της ελληνικής ομάδας (τα εισιτήρια τιμώνται 15 ευρώ).

Χθες αναχώρησε ένα λεωφορείο με μέλη των «Μonsters», ενώ θα ακολουθήσουν και τρία τσάρτερ (το ένα αύριο και τα άλλα δύο την Πέμπτη ανήμερα του αγώνα). Αν προστεθούν και οι Λαρισαίοι από Γερμανία και Αγγλία, τότε γίνεται αντιληπτό ότι οι παίκτες του Γιώργου Δώνη δεν θα είναι μόνοι τους το βράδυ της Πέμπτης.

Και η πόλη της Λάρισας όμως κινείται σε ρυθμούς ΟΥΕΦΑ και ήδη αρκετά μαγαζιά ετοιμάζουν προβολή του αγώνα σε μεγάλες οθόνες.

Εν τω μεταξύ, αύριο στις 10 π.μ. αναχωρεί για την Αγγλία από την Αγχίαλο με πτήση τσάρτερ η αποστολή της ομάδας και θα προπονηθεί στις 10 το βράδυ (ώρα αγώνα) στο «Ιγουντ Παρκ». Πιθανότατα η Μπλάκμπερν θα τιμήσει και τον Γιώργο Δώνη.

Μακάρθι: «Να αιφνιδιάσουμε κι εμείς»
Ο άσος της Μπλάκμπερν Μπένι Μακάρθι με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σπορ τόνισε πως «η Λάρισα έχει σημαντικό πλεονέκτημα. Θέλουμε οπωσδήποτε ένα γκολ στο πρώτο μισάωρο. Οπως μας αιφνιδίασαν αυτοί, το ίδιο μπορούμε να κάνουμε και εμείς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: