Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

ΟΠΩΣ Η ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ...

Να... μιμηθούν τον Νουάνκο Κανού, που πριν από δέκα μέρες σκόραρε μέσα στο «Ιγουντ Παρκ» και χάρισε τη νίκη στην Πόρτσμουθ επί της Μπλάκμπερν με 1-0 ζήτησε από τους παίκτες του χθες το απόγευμα ο τεχνικός της Λάρισας, Γιώργος Δώνης, λίγο πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο των Δένδρων για την απογευματινή τους προπόνηση.

Ο Δώνης έδειξε σε βίντεο στους «βυσσινί» τον προ 10 ημερών αγώνα των «ρόβερς» με τους «πομπέις», αναλύοντας το παιχνίδι της μεθαυριανής αντιπάλου της ΑΕΛ και το τι πρέπει να προσέξουν στο δύσκολο ματς της Πέμπτης, προκειμένου να γράψουν μία από τις πιο «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της Λάρισας.

«Να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Πόρτσμουθ. Αν βάλουμε ένα γκολ, έχουμε τα φόντα να φύγουμε με την πρόκριση από την Αγγλία. Αρκεί να το πιστέψουμε» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γιώργου Δώνη, που θεωρεί «κλειδί» της αναμέτρησης της Πέμπτης, το πώς θα συμπεριφερθούν οι ποδοσφαιριστές του όταν έχουν την κατοχή και το αν θα κυκλοφορήσουν σωστά την μπάλα, για να αντέξουν στον εξοντωτικό ρυθμό που θα επιχειρήσει να επιβάλλει η ομάδα του Μαρκ Χιουζ...

Το γεγονός ότι οι «βυσσινί» είδαν σε βίντεο τον αγώνα Μπλάκμπερν-Πόρτσμουθ συνετέλεσε ώστε να εξέλθουν καθυστερημένα κατά μία ώρα στα Δένδρα, όπου τους περίμεναν 100 περίπου φίλοι τους, που αφενός μεν τους επευφημούσαν εν όψει της δύσκολης μεθαυριανής προσπάθειας, αφετέρου τα είχαν με τον... Ζολώτα για τα σφυρίγματά του το περασμένο Σάββατο.

Δεν αλλάζει η 11άδα

Όσον αφορά την 11άδα, ο Δώνης δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι στο σχήμα που αντιμετώπισε τους «ρόβερς» στο Πανθεσσαλικό, αλλά και το Σάββατο στο Περιστέρι τον Ατρόμητο. Μπακαγιόκο και Σαρμιέντο έτρεξαν μόνοι τους χθες, αλλά δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ενώ οι Κώτσιος και Βενετίδης έκαναν βάρη και ατομικό πρόγραμμα και θεωρείται δύσκολο να συμπεριληφθούν στην αποστολή για την Αγγλία. Αυτό βεβαίως θα αποφασισθεί σήμερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: